Έγιναν must οι fun αγώνες του Ioannina Lake Run

Έγιναν must οι fun αγώνες του Ioannina Lake Run
Sunday, 22 September 2024

Δρομείς κάθε ηλικίας πήραν μέρος στους δωρεάν αγώνες του Ioannina Lake Run, με 1.500 περίπου άτομα να απολαμβάνουν τη χαρά της συμμετοχής στο Lake Run Kids Race και στο Family Run, ενώ και φέτος πραγματοποιήθηκε ο αγώνας με τα μωρά σε καρότσια, ο οποίος πλέον φέρει την ονομασία Baby Lake Run.

Στο Lake Run Kids Race έτρεξαν 444 μαθητές των τεσσάρων τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, με έναν από αυτούς να κερδίζει και ένα tablet από τη Lenovo, επίσημο χορηγό του Ioannina Lake Run, ενώ σε must αγώνα για κάθε οικογένεια εξελίσσεται το Family Run, με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Περίπου 30 καρότσια βρέθηκαν στην εκκίνηση του Baby Lake Run, που αποτελεί μετεξέλιξη του αγώνα «Μαμά Καρότσι», καθώς τα μωρά δε συνοδεύονται αποκλειστικά από μαμάδες, αλλά από μπαμπάδες, θείους, θείες, νονούς και νονές, ακόμη και από παππούδες και γιαγιάδες σε μερικές περιπτώσεις. Το μικρότερο μωρό ήταν φέτος 55 ημερών και στο… τιμόνι του καροτσιού βρέθηκε ο μπαμπάς του Αντώνης Ξηρουχάκης, που «τρέχει» και τα social media του Ioannina Lake Run.